Kromě nových sad od Shimana a očekávaných novinek Eurobike přinesl mnoho zajímavého, objevili jsme několik předprodukčních prototypů, revolučních konstrukčních řešení nebo nevšedních drobností.

Bezdrátové řazení v zadním náboji nahrazující přesmykač představil CLASSIFIED už před časem. Nám se podařilo si tuto revoluční novinku vyzkoušet. Zkusili jsme zlikvidovat cyklocomputer Garmin Edge Explore vybavený ochranou Panzer Glass. Potrápili jsme i novinku v podobě chytrých světel Sigma Aura 100 a Blaze Link. Objevili jsme kolo olympijského vítěze Toma Pidcocka s prototypem vidlice Suntour s elektronickým chytrým lockem. Narazili jsme ovšem i na biologicky rozložitelný bidon, plastové ultralehké duše a mnoho dalšího.

report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
PetrMazura 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Jak neztrácet čas při podzimním mytí kola?

Jak neztrácet čas při podzimním mytí kola?

Jestli pro vás sezona nikdy nekončí a tlející listí a rozbahněné cesty pro vás nejsou překážkou, pojďte se podívat na pár rychlých tipů, jak neztratit sobotní dopoledne zdlouhavým čištěním kola.
Video: Eurobike 2021 – novinky Shimano

Video: Eurobike 2021 – novinky Shimano

Shimano nepředstavilo jen bezdrátové dvanáctirychlostní silniční sady, novinky jsou i u MTB sad a oblečení.
Cyklista nebo zákon – kdo je víc..?

Cyklista nebo zákon – kdo je víc..?

„Pane cyklisto, pil jste..? No, dva kousky jsem si dal, na žízeň, ale to snad nevadí, jedu už jenom tady pár kilometrů domů..? Tak to teda docela vadí, a proč vlastně jedete po silnici, když máte hned tady vedle cyklostezku? Tohle vás bohužel vyjde pěkně draho…“ oznamuje přísným hlasem policista cyklistovi, kterého zrovna zastavil k silniční kontrole.
keyboard_arrow_up