Keď sa povie odrážalo, veľmi často si predstavíme niečo jednoduché a plastové. No Kellys použil pri modeli Kiru odlišný prístup, čo prináša zaujímavé možnosti a náš mladý ich mohol overiť.


V auguste 2021 sa k nám dostal model Kellys Kiru Race, ktorý stále dobre slúži. Po maličkom plastovom odrážadle bol spoločníkom pri prvých výjazdoch mimo domu a mladému odhalil aj čaro jazdenia mimo asfaltové cesty. Pri veciach určených pre deti sa vždy hľadí v prvom rade na cenu, pretože ako dobre vieme, deti rýchlo rastú a nesprávajú sa úplne šetrne. Rovnako ale túžia po všetkom, čo vidia pri svojich rodičoch. Nakoniec sa ukázalo, že sa na to dá pozerať aj inak a kvalitné spracovanie má viacero výhod. A niekoľko základných doplnkov, ktoré Kellys rovnako ponúka, výrazne pomôže s celkovou bezpečnosťou.

Model Kellys Kiru Race nájdete aj u nás na MTBIKER shope v rôznych farbách, bez zadnej brzdy alebo cenovo dostupnejšiu alternatívu, model Kite 12 bez brzdy, alebo vo verzii s brzdou.

Ak sa vám video páčilo, pozrite sa aj na ďalšie v našom playliste a nezabudnite nás podporiť svojím odberom.
info
Testy a představení produktů se realizují s produkty a materiály zapůjčenými od dovozce dané značky nebo z MTBIKER shopu. Jejich obsah a závěr je subjektivním názorem autora.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
Imroman 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Test KLS Dare 2 - parťák na traily, ale i celodenní výlety

Test KLS Dare 2 - parťák na traily, ale i celodenní výlety

Trailová helma střední třídy pro běžné použití zaujme cenou, barevnou škálou i pohodlím.
Od základu: Jak si vybrat MTB přilbu a jaké typy známe?

Od základu: Jak si vybrat MTB přilbu a jaké typy známe?

Helma zachraňuje životy, o tom není pochyb. Jak si však vybrat přilbu, jaké typy MTB přileb existují a na co se při výběru zaměřit?
Test světel KLS: kolik lumenů je potřeba?

Test světel KLS: kolik lumenů je potřeba?

Dny se krátí, ale chuť jezdit je pořád. Je však potřeba to trošku vychytat a na cestu vidět. A taky být vidět. Co nás může zajímat při výběru světla nebo blikačky? Pár světel a rozdílů mezi nimi si ukážeme v tomto testu.
keyboard_arrow_up