Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

Nejnovější články z kategorie Obleceni

Rozhovor: Peter Velits  - spoluzakladatel značky Isadore

Rozhovor: Peter Velits - spoluzakladatel značky Isadore

Na letošním Eurobiku jsme mezi stánky objevili i slovenskou značku Isadore. Využili jsme příležitosti k rozhovoru s jedním ze spoluzakladatelů, z dvojice bratrů Velitsů o značce Isadore, která již od svého vzniku kráčí trošku jiným směrem než ostatní.
Tipy na drobné podzimní doplňky

Tipy na drobné podzimní doplňky

Podzimní ježdění má své nepopiratelné kouzlo. Nemusí to být jen slunečné dny s příjemnými teplotami, které vybízely k toulkám barevnými lesy, kdy listí křupalo pod koly a paprsky nízkého slunce čarovaly v korunách stromů. I nadcházející mlžná a sychravá rána a večery přinesou zas jinou romantiku.
Zhoršuje se počasí - jak neprochladnout? PR článek

Zhoršuje se počasí - jak neprochladnout?

Brzy to vypukne, rána a večery jsou stále chladnější, riziko deště stoupá a jediné, co klesá, jsou teploty. Na co musíme v těchto dnech myslet, když vyrazíme ven na kolo nebo za jiným sportem?
Jak vrstvit oblečení, aby vám nebylo ani horko, ani zima? PR článek

Jak vrstvit oblečení, aby vám nebylo ani horko, ani zima?

Mít kvalitní kousky oblečení je jedna věc, druhá věc je vědět, jak je vhodně kombinovat, aby fungovaly. Znáte tyto tipy na správné vrstvení?
Test: Evoc Stage 18 - nenápadná dokonalost

Test: Evoc Stage 18 - nenápadná dokonalost

Výběr batohu potká dříve nebo později každého z nás. Spousta lidí vybírá jednoúčelově zaměřené batohy, ať už například na cyklistiku či turistiku, ale spousta lidí taky vybírá batoh víceúčelový, který využije všude možně.
Alé - je prémiová značka vhodná i pro hobíka?

Alé - je prémiová značka vhodná i pro hobíka?

Před více než půl rokem jsem začal vozit kompletní “sestavu” od Alé a za tu dobu jsem toto oblečení nejen pořádně vyzkoušel, ale vzbudil jsem i zvědavost ostatních, a tak v tomto článku popíšu právě svoji zkušenost a zároveň zodpovím i nejčastější dotazy z okolí.
Na kolo jedině v odpovídající obuvi

Na kolo jedině v odpovídající obuvi

Jakožto ortodoxní zastánce horských kol nedám dopustit na ověřený upínací systém SPD. Než jsem se však dopracoval k čistě oboustranným nášlapům, tak jsem urazil poměrně dlouhou cestu.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up