CUBE Reaction C:62 Race
Naprosto normální kolo běžné průměrné kolo , né zrovna top firmy, za relativně normální cenu, před slevama. Někdo si počká na konec prazdnin a podzim a koupí za tu cenu Cannondale , Specialized , nebo Trek .
Vzhledem k tomu že jako xxx lidí před váma nenapíšete podrobnosti výběrů ( vaše výska, hmotnost, zaměření, skill, cenový strop, jak dlouho vám očekáváte má vydržet atd.... ) tak těžko radit.
- 186 cm, 103kg,
- prašné cesty, žádné prudké sjezdy nebo těžký terén nyvhledávám
- jezdím 2x -3x týdně okolo 30 km, jsem spíše rekreační jezdec, ale rád se projedu rychleji.. smaozřejmě jezdím s nášlapama apod., spíš se považuji za nadšence
- kolo co mám, mám 10 let.
- strop 40-45 tis. ale říkám, že pokud najdu dobrý kup tak se nebráním dát víc, jen si říkám, že nejsem žádnej vrch. sportovec a pro mne kupovat high-end kolo znamená kupovat high-end mobil pro babičku, když s ním pouze telefonuje, čili nepoznám XX0 vs. XT, nepoznám asi FOX32 vs high end SID.
- jen nerad kupuji nekvalitní věci, ale taky nerad platím za ty drahé :-)
Pri tve vaze te bude mozna jen trochu limitovat vidlice, ktera nebude z nejtuzsich. Ikdyz tenhle model jsem konkretne nejezdil, ale je to porad pro lehci vahy... Otazka je, jestli to vubec pri tvem stylu jezdeni poznas?
Pokud nemáte nějaký ambice směrem k výkonu a třeba amatérským závodům přinese vám to extra něco víc.
To kolo nebude ani víc pohodlné , nejedná se ani o "věčné kolo". Tedy nekupujete si že vám to bude sloužit o xx let víc. Má docela malou záruční dobu nevíc. Výhoda kompozitu je v opravitelnosti .
To kolo ne nemastný neslaný klidně bych šel ještě do levnějšího. Vydrží +/- stejně a může být až třeba o 20-25% levnější.