To kolo bude v pohodě. Nemá úplně poslední geometrii, která se používá na nejmodernějších kolech - pokud nebudeš jezdit strmé traily, tak to asi přežiješ...
Na co bych dal větší pozor, je jestli rám podporuje teleskopickou sedlovku - tu bych u nového kola chtěl (záleží samozřejmě, kde jezdíš)
Naprosto normální kolo běžné průměrné kolo , né zrovna top firmy, za relativně normální cenu, před slevama. Někdo si počká na konec prazdnin a podzim a koupí za tu cenu Cannondale , Specialized , nebo Trek .
Vzhledem k tomu že jako xxx lidí před váma nenapíšete podrobnosti výběrů ( vaše výska, hmotnost, zaměření, skill, cenový strop, jak dlouho vám očekáváte má vydržet atd.... ) tak těžko radit.
prašné cesty, žádné prudké sjezdy nebo těžký terén nyvhledávám
jezdím 2x -3x týdně okolo 30 km, jsem spíše rekreační jezdec, ale rád se projedu rychleji.. smaozřejmě jezdím s nášlapama apod., spíš se považuji za nadšence
kolo co mám, mám 10 let.
strop 40-45 tis. ale říkám, že pokud najdu dobrý kup tak se nebráním dát víc, jen si říkám, že nejsem žádnej vrch. sportovec a pro mne kupovat high-end kolo znamená kupovat high-end mobil pro babičku, když s ním pouze telefonuje, čili nepoznám XX0 vs. XT, nepoznám asi FOX32 vs high end SID.
jen nerad kupuji nekvalitní věci, ale taky nerad platím za ty drahé :-)
Pri tve vaze te bude mozna jen trochu limitovat vidlice, ktera nebude z nejtuzsich. Ikdyz tenhle model jsem konkretne nejezdil, ale je to porad pro lehci vahy... Otazka je, jestli to vubec pri tvem stylu jezdeni poznas?
Pokud nemáte nějaký ambice směrem k výkonu a třeba amatérským závodům přinese vám to extra něco víc.
To kolo nebude ani víc pohodlné , nejedná se ani o "věčné kolo". Tedy nekupujete si že vám to bude sloužit o xx let víc. Má docela malou záruční dobu nevíc. Výhoda kompozitu je v opravitelnosti .
To kolo ne nemastný neslaný klidně bych šel ještě do levnějšího. Vydrží +/- stejně a může být až třeba o 20-25% levnější.
Velmi pěkně osazené kolo. Jediné, jak psal K2, pokud budeš chtít teleskop, tak sedlovka 27,2mm tě bude dost omezovat ve výběru. Na příjemné XC to je v pohodě kolo za dobrou cenu. Sice někdo o trochu levněji koupí holokolo na rámu TREK nebo BMC, ale pak musí půlku věcí vyměnit. Tady není potřeba nic zásadně měnit. stačí sednout a jezdit.
Já ho mám a vážím taky 103 kg ;-) Jenom jsem trochu vyšší. Je to odlehčený libový kolo s dobrým osazením. Jezdím s tím 30-50km jako fitness, 60% asfalt/šotolina a 40% lesní cesty. Žádný traily, jak je problematický terén slézám. Trošku mi nejsou pohodlné řídítka, úchop, ale ještě jsem to neřešil. Mám víc kol a střídám to. Bohužel jsem ho kupoval v CZ a na jaře, takže o dost dráže. Podle popisu jak jezdíš, tak doporučuji.
Ahoj, koupil jsi nakonec to Cube Reaction C:62? Jestli jo, jak jsi spokojený prosím tě? A jestli jsi kupoval přes ten německý eshop, bylo všechno v pohodě? Na některý modely maj slevy fakt velký. Díky
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
To kolo bude v pohodě. Nemá úplně poslední geometrii, která se používá na nejmodernějších kolech - pokud nebudeš jezdit strmé traily, tak to asi přežiješ...
Na co bych dal větší pozor, je jestli rám podporuje teleskopickou sedlovku - tu bych u nového kola chtěl (záleží samozřejmě, kde jezdíš)
Naprosto normální kolo běžné průměrné kolo , né zrovna top firmy, za relativně normální cenu, před slevama. Někdo si počká na konec prazdnin a podzim a koupí za tu cenu Cannondale , Specialized , nebo Trek .
Vzhledem k tomu že jako xxx lidí před váma nenapíšete podrobnosti výběrů ( vaše výska, hmotnost, zaměření, skill, cenový strop, jak dlouho vám očekáváte má vydržet atd.... ) tak těžko radit.
Pri tve vaze te bude mozna jen trochu limitovat vidlice, ktera nebude z nejtuzsich. Ikdyz tenhle model jsem konkretne nejezdil, ale je to porad pro lehci vahy... Otazka je, jestli to vubec pri tvem stylu jezdeni poznas?
Pokud nemáte nějaký ambice směrem k výkonu a třeba amatérským závodům přinese vám to extra něco víc.
To kolo nebude ani víc pohodlné , nejedná se ani o "věčné kolo". Tedy nekupujete si že vám to bude sloužit o xx let víc. Má docela malou záruční dobu nevíc. Výhoda kompozitu je v opravitelnosti .
To kolo ne nemastný neslaný klidně bych šel ještě do levnějšího. Vydrží +/- stejně a může být až třeba o 20-25% levnější.
Velmi pěkně osazené kolo. Jediné, jak psal K2, pokud budeš chtít teleskop, tak sedlovka 27,2mm tě bude dost omezovat ve výběru. Na příjemné XC to je v pohodě kolo za dobrou cenu. Sice někdo o trochu levněji koupí holokolo na rámu TREK nebo BMC, ale pak musí půlku věcí vyměnit. Tady není potřeba nic zásadně měnit. stačí sednout a jezdit.
Za ty prachy skvely kolo! Tezko sezenes neco lepsiho a Cube ramy nejsou spatny… Je to sice konfekce, ale co dnes neni?;-)
27,2 sedlovku osobne beru jako plus, prtze bude alespon trochu fungovat…
Já ho mám a vážím taky 103 kg ;-) Jenom jsem trochu vyšší. Je to odlehčený libový kolo s dobrým osazením. Jezdím s tím 30-50km jako fitness, 60% asfalt/šotolina a 40% lesní cesty. Žádný traily, jak je problematický terén slézám. Trošku mi nejsou pohodlné řídítka, úchop, ale ještě jsem to neřešil. Mám víc kol a střídám to. Bohužel jsem ho kupoval v CZ a na jaře, takže o dost dráže. Podle popisu jak jezdíš, tak doporučuji.
Ahoj, koupil jsi nakonec to Cube Reaction C:62? Jestli jo, jak jsi spokojený prosím tě? A jestli jsi kupoval přes ten německý eshop, bylo všechno v pohodě? Na některý modely maj slevy fakt velký. Díky
Trochu zaplevlim vlakno:
kamos nasiel toto kolo a nevi ci koupi nebo ne. Dal by mu slevu 1500