Pedály - platformy
No tak jsem vzal nakonec tydle HT-PA12A Ale až když mi přišly, zjistil jsem, že ty piny jsou jak břitvy. Dají se nahradit jinými? Méně ostřejšími? Piny asi nebudou universální, aby pasovaly všude? Občas vyjedu jen nalehko v obyč teniskách a tydle mi je načly hned po první vyjížďce.
Vezmi je pilníkem asi tak na 1/2 a bude to ok.
Vezmi je pilníkem asi tak na 1/2 a bude to ok.
Na fotke vypadajú jak šróby.
Však to taky jsou šroubky s inbus hlavou a matkou
Nehledě na to, že 6 šroubků na stranu pedálu = rychlá podrážky smrt. A po zkrácení šroubků to nebude moc držet. Vlastní zkušenosti :-).
Chce to zvolit přijatelný kompromis. Při délce pinů co jsou na fotce u kola, které mám v profilu, už to podrážky u tenisek neničí a držení je pro moje potřeby dostatečné.
Nojo, jenže ty máš 10 šroubků na stranu pedálu (20 na pedál). TraCker má jenom 6 šroubků na stranu pedálu (12 na pedál).
Jako zkusit to zkrátit může, ale mne se to pak nelíbílo ani s 5.10 botama, natož s teniskama :-).
Tak so si to spočítal, ja mám 8 a 9 pinov, ale žena má len 6. Drží to a podrážku to zatial nežere. Skúšal som tenisky aj 5.10.
Proti těmhle pinům jsou ale ty z HT mnohem ostřejší... Pořád řeším, jestli je jde vyměnit za jiné... Jinak se pokusím je trochu zabrousit, ale žádná sláva to asi nebude.
můžeš dát kratší ale o to víc budeš mít váhy na té vystouplé ose, pokud ti ta osa jinak nevadí, tak s mokrou podrážkou tenisek můžeš brzy opustit nechtěně pedál.
Ještě můžeš každý pin omotat teflonovou páskou nebo elektrikarskou páskou - co ti bude vyhovovat.
tyhle piny v řádu pár vyjížděk vykousaj díry do podrážky a pak to nedrží vůbec - já to vyřešil viz foto. Černé pedály byly ty s tim výkusem na matičku= málo plastu kolem pinu, tak jsem to pojistil matičkou a zelené měly jen plastové piny = více matroše, jen jsem vyvrtal dírky, závit a dal šrouby. Podrážky to nežere, dobře to drží a vydrželo to i nespočet rytí v zemi a nárazů na šutry
Hele ty matičky nejsou vůbec špatný nápad. Zkusím to takhle taky pořešit