rychlé kolo
Na lepší průměr to chce spíše více a správně trénovat a ne spoléhat se že to zlepší nové kolo. Průměr 30km už je slušné zvlášť když se nejede celá trasa po rovině a nefouká silný protivitr. Jezdil jsem HT cca 10let cca 5-6tis km ročně a přechodem třeba na gravel se rychlost zvýšila tak o 2-3km v průměru. Zda se, že je to málo, ale při stejných trasách a úsilí je to znát. Na další zvýšení to chce jezdit a jezdit a pomalu se zlepšovat. Každý má svůj strop, kde se nakonec zastaví. Hlavně je mít dobrý pocit při jízdě a užívat si to než se dřít kvůli lehkému zvýšení průměru. Byl tady někde článek a i na YouTube je pěkné povídání o tréninku a myslím že má pěkný název, chcete jezdit rychleji, trénujte pomalu. A vím že to funguje. Nikdo ze startu nejezdí velké objemy a průměry. Takové napaleni většinou končí stagnaci
Průměr 30 kmh je na úrovni poloprofi sportovců. Se podívej na výsledky pražské 50ky, která se jede z větší části po asfaltu. První místo čas 1:30, průměr 33 km/h.
40km 1:19.12
Tím bych se moc nechlubil při takovým stoupání :D
82m na 57km nastoupaš při střídání i na velodromu :-)
Jemi 60 :DDD
Já to neshazuju, jsem z Polabí a tady občas některé trasy jsou tak placaté ze největší kopec je výjezd na silniční most přes Labe :-) ale i tak dostat se na 57km na 82 výškových metru to už bych se musel asi snažit a jet vysloveně podle řeky :-)
Jasny, jeto z polabi, proste hec, vsadil jsem se, ze jde udelat na 30km prumer 30
A koukám, že stejně nejde :-P
Kdyby ses oholil, mohlo to být 31,5 :-P
40km za 1:19.12 jde :D
Ze zlatého návrší do Horek u staré paky prumer 30km/h s prstem v nose :-) jen tam nesmiš dat ten výškový profil, přece jen těch - 600m nebo kolik to je, by ten vykon mohlo trochu srážet :-)
Asi tak
Stejně takhle bez trasy je to nic neříkající údaj.
Záleží jak foukalo. :-)