SUPERIOR XP 979 2016 VS SPECIALIZED EPIC HARDTAIL COMP WORLD CUP 2017
Ahoj mám takový menší problém.Chci si koupit nové kolo na závodění a nemohu si vybrat.
Cena těch to kol je mi nabízena stejně(platím si to sám)
Co potřebuji je vyřešit
-vzhled
-komponenty
-jízdní vlastnosti (rychlost atd..
-celkový dojem do čeho by jste šli.
Jezdím na kole 26"MRX vše je ok,mám osazené komponenty XT na rychlosti 2x10 jen mě ,už předhánějí 29" kola na závodech a to je ten problém.Do roka 10 maratonu projezdím...
Vyhral Specialized dnes jsem ho objedal,je pravda ze vsude m kolo chvalil jak Sup tak Spec.Ale doživotní zaruka na rám a garanční servis zdarma vyhrál.Na rocniku 2016 jezdí i kamarad závody a nemůže si vynachválit.Ferrari mezi koly.Lehky rám a rychle kola.Kola Roval mám na MRX a Jsou luxus lehké a rychlé.Díky za navrhy i za klady i zápory.Snad neudělám chybu s timto kolem.
Doživotní záruka na rám je v dnešní době, bohužel, skoro k ničemu. Zkus reklamovat třeba 8 let starý rám s doživotní zárukou. Dostaneš nový, ke kterému nebude pasovat původní vidlice, bude určen pro úplně jiný rozměr kol, bude mít pevné osy, nedáš tam původní výplety ani kliky, prostě vůbec nic. Nezbude ti nic jiného než vše komplet vyměnit a poskládat úplně nové kolo. Podobně dopadne případná reklamace dnes nového rámu třeba za pět let. nic z původního kola na něj nedáš.
Zrovna o reklamacích starejch spešlů znám dost historek přímo od lidí co je reklamovali....měl super starýho epica v topu a dostal novej rám v topu...za mě teda docela úspěšná reklamace :D
Taky si na reklamační oddělení Spešlu nemůžu stěžovat - kdysi mi praskl Stumpjumper Comp carbon ( ještě 26" ) a dostal jsem novej S-Worksovej rám ( samozřejmě taktéž 26" ):-) Ten teď po asi 3 letech praskl kámošovi, co jsem mu ho prodal, tak jsem zvědavej, co na to Spešl:-):-)
O tom žádná. Jen na nějaké značky se pohlíží tak, že praskají a jiným se to záhadně toleruje a bezmála se to bere jako plus.
To říkám bez zášti, sám znám (osobně) člověka, kterému hliníkový SUP 2014 prasknul postupně 2x a 2x mu ho reklamovali. Ale je fakt, že má pekelnout techniku.
Ono to praskání u SUPa bylo jednu dobu docela častý - to se pak ještě chvilku s tou značkou táhne ( sám jsem měl Supa v merku, když jsem nedávno pořizoval HT a nakonec jsem se možná i podvědomě kvůli této minulosti poohlídnul jinde - u BMC:-)). U Spešla zase bývaly jednu dobu častý problémy s tlumičema s brainem - naopak o prasklých rámech sem zas tak moc neslyšel...ale jak píšu - prasknout může i Bianchi a to je tradiční značka - Ferrari mezi kolama....
Člověče tak přesně takhle nějaký pako někde v diskuzi popsalo, jak se mu daří lupnout rám od Giantu a v pohodě vyreklamovat, někdo od Progress to četl, jak to dopadlo už nevím, ale padala slova jako podvod .......
No rozhodně ne specialized, kterej má minimálně 2 conceptstory v každým větším městě a o jinejch shopech nemluvě. Nebo je snad u nás odhadem tak 50 prodejen ferrari?
Když už něco jako Ferrari, tak s puncem exkluzivity a ne značku, na kterej jezdí každej druhej.
Za mě Colnago. Ale bavíme se o TOP modelu a ne o entry modelu za 90 tisíc.
Tomu říkáš něco mezi Audi a Porsche? Pro mě je to jasný VW - pokrývá celou paletu kol, od levných až po drahá. Audi by mohl být třeba Santa Cruz a Porsche třeba Liteville, Ford - Trek, Škoda - Author, Kellys - Kia, MRX - Dacia, Gost - Opel... :-)
Tak znova... kolik vidíš okolo sebe jezdit Audi a Porsche? Je to něco jako VW, akorát bych spíš řekl, že s marketingem a lidovým cítěním v ČR něco jako Škodovka, protože spešla má fakt každej druhej.
:-D Vůbec to náboženství kolem S nechápu. Pro mně to není nic extra, spíš takový lepší standard stejně jako Trek, Scott... Jen mají trochu lepší marketing, distribuční síť a celkem komplexní sortiment. Je fakt kvantum značek, které jsou pro mně exkluzivnější, třeba Santa Cruz, Bianchi, BMC, Ibis, Colnago, Pinarello, Turner, Yeti, Rocky Mountain a spousta dalších.
Ahoj, chtěl jsem napsat nějaké info, ale pak jsem si všiml, že jsi už vybral Spešla. Určitě jsi chybu neudělal (podle mne ani s jedním), jen škoda, že jsi nezahrnul BMC TE 01 nebo 02 - dají se sehnat za super prachy 2016 a BMC je parádní stroj co do jízdních vlastností a kvalitou rámu a v neposlední řadě je poměrně neokoukaný....
Každopádně až budeš mít kolo doma, vlož jej do biků a napiš, jak se na něm jezdí, sám jsem zvědav :-)
Asi to tu bylo, ale je to tak jediný, co k tomu vím.
Letošní Sup má poměrně dlouhou zadní stavbu - asi 439 mm.
Letošní Specialized má (už několik sezón) zadní stavbu 430 mm, což je v souladu s trendem posledních let - zkracování zadní stavby.
Hlavový úhel mají oba 71°, což je poměrně hodně. (více obratnosti, méně stability ve vyšší rychlosti)
Na příští rok udělal Sup novej rám a zkrátil zadní stavbu na 430 mm, takže by měl mít podobnou geometrii jako letošní Specialized (stejná zadní stavba i hlavovej úhel).
Specialized udělal na rok 2017 taky nový rámy a položil trochu hlavovej úhel a sníženou ochotu zatáčet kompenzoval vidlicí s větším offsetem, aby i při položenější hlavě udrželi krátkou stopu (a zachoval obratnost). Taky trend posledních let.
Osazením se mi obecně víc líběj Spešly - dávaj tam víceměně to, co bych si tam chtěl dát sám - ale jsou dost drahý. Nevím, jak je to s konkrétníma modelama, který chceš, ale očekával bych, že za podobnou MOC bude Sup líp osazenej... druhá věc je, za jakou cenu se k tomu budeš schopnej dostat - u Spěšlu asi půjde získat větší sleva... obecně bych ale řekl, že Sup bude vycházet výhodněji, co se týče osazení/cena.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Rozhodně Superior. Rám bude určitě kvalitnější a je to na tom XT, to je prý řazení přímo pro závodníky. Rychlost z kopce bude dobrá, do kopce menší.
Rozhodne Spesl. Ram bude urcite kvalitnejsi a je na tom sram 1x11 ;-) Jinak pokud opravdu za stejnou cenu, tak neni vubec o cem premyslet.
ja bych spis koukal po nejakejch slevach, zvlast kdyz mezi ht sou dneska tak maly rozdily. otazka spis je esli vubec kupovat ht
Spesl ma vychytanejsi geometrii.
Spešl jasná volba.
Za men Spešl. Tedy já se rozhodoval také mezi Epicem, Canoynem a SUPem a nakonec u men vyhrál Spešl.
Vyhral Specialized dnes jsem ho objedal,je pravda ze vsude m kolo chvalil jak Sup tak Spec.Ale doživotní zaruka na rám a garanční servis zdarma vyhrál.Na rocniku 2016 jezdí i kamarad závody a nemůže si vynachválit.Ferrari mezi koly.Lehky rám a rychle kola.Kola Roval mám na MRX a Jsou luxus lehké a rychlé.Díky za navrhy i za klady i zápory.Snad neudělám chybu s timto kolem.
Doživotní záruka na rám je v dnešní době, bohužel, skoro k ničemu. Zkus reklamovat třeba 8 let starý rám s doživotní zárukou. Dostaneš nový, ke kterému nebude pasovat původní vidlice, bude určen pro úplně jiný rozměr kol, bude mít pevné osy, nedáš tam původní výplety ani kliky, prostě vůbec nic. Nezbude ti nic jiného než vše komplet vyměnit a poskládat úplně nové kolo. Podobně dopadne případná reklamace dnes nového rámu třeba za pět let. nic z původního kola na něj nedáš.
Nedávno tu proběhla story s reklamací Spešlu, kde místo vyreklamovanýho 26" rámu dostal dotyčnej 27,5" rám, novou vidli a nový kola... Takže asi tak.
Zrovna o reklamacích starejch spešlů znám dost historek přímo od lidí co je reklamovali....měl super starýho epica v topu a dostal novej rám v topu...za mě teda docela úspěšná reklamace :D
Taky si na reklamační oddělení Spešlu nemůžu stěžovat - kdysi mi praskl Stumpjumper Comp carbon ( ještě 26" ) a dostal jsem novej S-Worksovej rám ( samozřejmě taktéž 26" ):-) Ten teď po asi 3 letech praskl kámošovi, co jsem mu ho prodal, tak jsem zvědavej, co na to Spešl:-):-)
Nechci vyvolat flame, ale tohle mi přijde hrozně vtipný.
Normálně se na BF haní SUP že praská a tady se majitelé prasklých spešlů předhání, kdo svůj lépe vyreklamoval :D
Tak u Supů byli majitelé rádi, když konečně dostali novej rám, protože Sup to s oblibou řešil opravou...
Prasknout může všechno...
O tom žádná. Jen na nějaké značky se pohlíží tak, že praskají a jiným se to záhadně toleruje a bezmála se to bere jako plus.
To říkám bez zášti, sám znám (osobně) člověka, kterému hliníkový SUP 2014 prasknul postupně 2x a 2x mu ho reklamovali. Ale je fakt, že má pekelnout techniku.
Ono to praskání u SUPa bylo jednu dobu docela častý - to se pak ještě chvilku s tou značkou táhne ( sám jsem měl Supa v merku, když jsem nedávno pořizoval HT a nakonec jsem se možná i podvědomě kvůli této minulosti poohlídnul jinde - u BMC:-)). U Spešla zase bývaly jednu dobu častý problémy s tlumičema s brainem - naopak o prasklých rámech sem zas tak moc neslyšel...ale jak píšu - prasknout může i Bianchi a to je tradiční značka - Ferrari mezi kolama....
Jenže on ten spešl praskne třeba po 5 letech ježdění, kde u supa už žádnou záruku nemáš (a u většiny ostatních "levnějších" značek).
nebyla by rada, jak správně zničit S-Works, aby se dal úspěšně vyreklamovat rám?
při dnešních cenách by se dal rám prodat a koupit za to auto. ;-)
Člověče tak přesně takhle nějaký pako někde v diskuzi popsalo, jak se mu daří lupnout rám od Giantu a v pohodě vyreklamovat, někdo od Progress to četl, jak to dopadlo už nevím, ale padala slova jako podvod .......
Rada snad jedina: nebyt typicka vychcana ceska ku*rva :-)
Ehm.. a je tohle fakt horší, než praskající SUP, u kterého nedostaneš po záruce NIC a v záruce pofiderní opravy?
Teda říct o kolu za 90 tisíc, že je to ferrari mezi koly? No že tě huba nebolí
A která značka je Ferrari mezi koly??
to bude favorit nebo ukraina
Prej Kulenágo, ale osobně se spíš příkláním k Pínaréllu.
to je spíš Pagani, koenigsegg... Colnago samo
No rozhodně ne specialized, kterej má minimálně 2 conceptstory v každým větším městě a o jinejch shopech nemluvě. Nebo je snad u nás odhadem tak 50 prodejen ferrari?
Když už něco jako Ferrari, tak s puncem exkluzivity a ne značku, na kterej jezdí každej druhej.
Za mě Colnago. Ale bavíme se o TOP modelu a ne o entry modelu za 90 tisíc.
Specialized je tak VW.
Ferrari asi ne, ale někde mezi Audi a Porsche by to být mohlo, sériovka za dost peněz, co by měla dobře fungovat a má velmi dobře zmáklou image .-)
Tomu říkáš něco mezi Audi a Porsche? Pro mě je to jasný VW - pokrývá celou paletu kol, od levných až po drahá. Audi by mohl být třeba Santa Cruz a Porsche třeba Liteville, Ford - Trek, Škoda - Author, Kellys - Kia, MRX - Dacia, Gost - Opel... :-)
Tak znova... kolik vidíš okolo sebe jezdit Audi a Porsche? Je to něco jako VW, akorát bych spíš řekl, že s marketingem a lidovým cítěním v ČR něco jako Škodovka, protože spešla má fakt každej druhej.
Člověče já docela dost :-)
Ja treba spoustu, ani tech ferrari nepotkavam uplne malo. Tohle jsou uplne nesmyslny srovnani :)
Tvl. ty riskujes. To uz jsem tu jednou tvrdil a malem me umlatili pumpickama Specialized. :)
:-D Vůbec to náboženství kolem S nechápu. Pro mně to není nic extra, spíš takový lepší standard stejně jako Trek, Scott... Jen mají trochu lepší marketing, distribuční síť a celkem komplexní sortiment. Je fakt kvantum značek, které jsou pro mně exkluzivnější, třeba Santa Cruz, Bianchi, BMC, Ibis, Colnago, Pinarello, Turner, Yeti, Rocky Mountain a spousta dalších.
A kolik jiných značek Specialized vlastní... ?
No nevím jak je to s podílem, ale pokud vím tak se jedná minimálně o "koncern" Specialized - Merida
tak je to S/M 51%/49%
Merida má od roku 2001 podíl 49%, celá operace byla provedena tak, aby Mike Sinyard byl dále majoritním vlastníkem a Merida minoritním akcionářem.
taky jsme si to na wiki pak našel :)
No už se to tu psalo minulý rok, tak si to pamatuji :-)
Tedy srovnání s VW není na místě.
A co je to zac to colnago?
Favorit, jen z italie...
http://www.colnago.com/
Tak jestli je to precizni inzenyrink jak tady muj kamos ital, tak to musi vypadat!
za stejnou cenu rozhodne spešl, vyvojove karbonovy ram jinde, moderní geo, vyssi prodejni cena pri prodeji 2nd handu,
nebo cannon fsi
Ahoj, chtěl jsem napsat nějaké info, ale pak jsem si všiml, že jsi už vybral Spešla. Určitě jsi chybu neudělal (podle mne ani s jedním), jen škoda, že jsi nezahrnul BMC TE 01 nebo 02 - dají se sehnat za super prachy 2016 a BMC je parádní stroj co do jízdních vlastností a kvalitou rámu a v neposlední řadě je poměrně neokoukaný....
Každopádně až budeš mít kolo doma, vlož jej do biků a napiš, jak se na něm jezdí, sám jsem zvědav :-)
Rovnat vedle sebe stejně vybavené kola Superior a Specialized je se rozhodovat jak mezi Renaultem a Audi/BMW a spol...
Skoro mi to připadá jako pokus o flame, takový malý třídní konflikt.....
Asi to tu bylo, ale je to tak jediný, co k tomu vím.
Letošní Sup má poměrně dlouhou zadní stavbu - asi 439 mm.
Letošní Specialized má (už několik sezón) zadní stavbu 430 mm, což je v souladu s trendem posledních let - zkracování zadní stavby.
Hlavový úhel mají oba 71°, což je poměrně hodně. (více obratnosti, méně stability ve vyšší rychlosti)
Na příští rok udělal Sup novej rám a zkrátil zadní stavbu na 430 mm, takže by měl mít podobnou geometrii jako letošní Specialized (stejná zadní stavba i hlavovej úhel).
Specialized udělal na rok 2017 taky nový rámy a položil trochu hlavovej úhel a sníženou ochotu zatáčet kompenzoval vidlicí s větším offsetem, aby i při položenější hlavě udrželi krátkou stopu (a zachoval obratnost). Taky trend posledních let.
Osazením se mi obecně víc líběj Spešly - dávaj tam víceměně to, co bych si tam chtěl dát sám - ale jsou dost drahý. Nevím, jak je to s konkrétníma modelama, který chceš, ale očekával bych, že za podobnou MOC bude Sup líp osazenej... druhá věc je, za jakou cenu se k tomu budeš schopnej dostat - u Spěšlu asi půjde získat větší sleva... obecně bych ale řekl, že Sup bude vycházet výhodněji, co se týče osazení/cena.
Jestli mohu něco hodit do řečnické pranice, měl jsem spešla tam mi nevyhovovala geometrie teď mám supa a jsem spokojený
To je sranda si toto číst.
když vím jak se chovají u spešlu k zákazníkům při reklamaci.
Navíc už ta značka specialized fuj, Nechtěl bych...
Na druhou stranu chápu že je někdo pro tuto značku nadšený..
V prvni rade bych si projel obe kola ktere ti bude sedet lip..
Az potom bych resil znacky ale pokud nebudes videt rozdily sel bych do speslu pukud je muzes mit za stejnou cenu.
Ano je to znamejsi a vyhlasenejsi znacka a proste se na nej lip diva pro ty co to tady tak resi :-)