Už z názvu je jasné, že doplňky stravy vždy byly, jsou a budou jen doplňky a asi nikdy nenahradí pestrou stravu. Na druhou stranu však dokážou poskytnout nejen potřebnou energii na výjezdu nebo při závodě.

V tomto videu se s vámi podělíme o naši zkušenost. Mějte ale na paměti, že se nestavíme do role výživového poradce a sami připouštíme i fakt, že ne všem musí vyhovovat vše, co ve videu zazní. Každý je totiž originál a zatímco jednomu může fungovat to, druhému zase bude fungovat něco jiného.


Nabídku produktů SiS najdete na tomto odkazu.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
PetrMazura 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Stravování během maratonu

Stravování během maratonu

Pokud se chystáte na opravdu náročný závod, je třeba mít promyšlenou výživu a pitný režim do posledního detailu. Některé chyby tělo totiž neodpouští.
Výživa v životě hobby sportovce

Výživa v životě hobby sportovce

Nový kalendářní rok patří od nepaměti k období hodnocení a bilancování uplynulé sezóny a je ideálním časem pro nové cíle a realizaci změn. Ve světě hobby sportu netřeba být extrémně radikální, ale je výhodné tento čas ke změně uchopit konstruktivně.
Jak neztrácet čas při podzimním mytí kola?

Jak neztrácet čas při podzimním mytí kola?

Jestli pro vás sezona nikdy nekončí a tlející listí a rozbahněné cesty pro vás nejsou překážkou, pojďte se podívat na pár rychlých tipů, jak neztratit sobotní dopoledne zdlouhavým čištěním kola.
keyboard_arrow_up