Ahoj, take jsem cerstvym majitelem karbon EIE kol. Cilil jsem na gravel kola a moc bych chtel podekovat Tomasovi za skvele rady a zajisteni super servisu. Kola jsem mel doma cca za 5 tydnu od zaplaceni. CHtel jsem odolna gravel kola do horsiho pocasi (jezdim na gravelu hodne v zime v desti), takze jsem chtel 350 naby. Vazim kolem 93kg (192cm) tak jsem potreboval i kola, ktera vydrzi vetsi zatizeni. Celkova vaha vcetne ventilku je 1436g (puvodni DT Swiss G1850 vazily neco ke 2kg). Moje konfigurace:
ARG35TC30H Gravel Wheels
Brake System: Disc
Version: SD: 410 ±15G
Hole Type: Without Rim Bead Hole (Tubeless Ready) - bezděrové ráfky, nedává se páska, váhová úspora a lepší manipulace s tubeless, v kombu s odolnými mosaznými niply servisně neprůstřelné
Weave: UD
Finish: Matte - nebo satin pololesk, umím zařídit za menší příplatek i bezlakový Paintless - časem zmatní, vypadá jak broušený nerez a nejsou na něm vidět drobné škrábance od kamínků jako na všech lacích...foto v příloze
Decal: buď úplně bez loga, nebo Small Black EIE Logo in Valve Area - malé černé logo u ventilku, které lze bez příplatku i v provedení laser - foto příloha
Pokud někdo používáte silniční náboje Bitex na gravelu, sem tam zkontrolujte ořech. Můj popraskal kolem praporků a dle vyjádření technika při reklamaci tento náboj není pro gravel vhodný...
Zkušenosti jsou zatím velice pozitivní. Jezdí svižně, lehce, ale přitom jsou velice tuhé. Konfigurace standartní: dt350, sapim, 5cm vyska, tpu duše. Pokud uvažujete, tak neváhejte ;)
Malá prosbička na všechny budoucí zájemce o zprostředkování nákupu v EIE carbon za výhodnější cenu a s lepší zárukou.
Jako CZ support značky všem rád pomůžu, poradím, ale čekám serióznost i z druhé strany. Pokud mi zdejší uživatel na základě schválené, týden laděné konfigurace potvrdí objednávku a nechá si vygenerovat výrobní číslo pro platbu do EIE, stává se objednávka závaznou a ráfky jdou do výroby.
Platbu paypalem do EIE je pak nutno provést bez odkladů.
Platbu dva dny neprovést, objednávku nezrušit a pak argumentovat tím, že si to rozmyslel, protože kurz dolaru stoupl. Co na to říct? Poučení pro příště.
Podle dt jsem upravil ±1mm a vychazi mi 28×284mm a 28×286mm, protoze liche delky nemaji.
Cetl jsem vasi diskuzi ve vlakne k eie karbonum a nejsem si jistej, jestli pro ten asym rafek tudelku upravuju spravne a jestli dat do rafku podlozky, pripadne jake? A jak to ovlivni dylku dratu? Rafky jsou klasicky s dirama na niple.
Budu si nechávat vyříznout reflexní polepy na ráfky z černé fólie, nesmrtelné Oralite 5500. Bohužel reklamka stále má požadavek na minimální odebrané množství, protože tuhle fólii běžně nevedou a objednávají ji v nějaké dané minimální metráži, takže mi hromada samolepek zůstane. Pokud by měl někdo zájem, dejte vědět. Dle zkušeností z minula tipuju cenu na 40-50 Kč/ks.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Ahoj, take jsem cerstvym majitelem karbon EIE kol. Cilil jsem na gravel kola a moc bych chtel podekovat Tomasovi za skvele rady a zajisteni super servisu. Kola jsem mel doma cca za 5 tydnu od zaplaceni. CHtel jsem odolna gravel kola do horsiho pocasi (jezdim na gravelu hodne v zime v desti), takze jsem chtel 350 naby. Vazim kolem 93kg (192cm) tak jsem potreboval i kola, ktera vydrzi vetsi zatizeni. Celkova vaha vcetne ventilku je 1436g (puvodni DT Swiss G1850 vazily neco ke 2kg). Moje konfigurace:
ARG35TC30H Gravel Wheels
Hole Type: Without Rim Bead Hole (Tubeless Ready) - bezděrové ráfky, nedává se páska, váhová úspora a lepší manipulace s tubeless, v kombu s odolnými mosaznými niply servisně neprůstřelné
Finish: Matte - nebo satin pololesk, umím zařídit za menší příplatek i bezlakový Paintless - časem zmatní, vypadá jak broušený nerez a nejsou na něm vidět drobné škrábance od kamínků jako na všech lacích...foto v příloze
Decal: buď úplně bez loga, nebo Small Black EIE Logo in Valve Area - malé černé logo u ventilku, které lze bez příplatku i v provedení laser - foto příloha
Valve Kits: Add Valve Stem - zdarma
Hub Brand: DT Swiss 350 Disc Straight Pull 2021+
Front Axle: 12*100mm
Rear Axle: 12*142mm
Freehub Body: Shimano Road 11/12S
Disc Brake System: Center Lock
Holes Count F/R: 24H/24H
Ratchet: 36T
Spoke: Sapim CX-Ray
Nipple: Brass Black
Děkuji Tomovi za poradenství, trpělivost, objednání a dopravu jednoho dílku do skládačky čínského kola... Záplety jsou provedením naprosto top!
Specifikace:
ARG35TC30H Gravel Wheels
Hole Type: Without Rim Bead Hole (Tubeless Ready)
Finish: Satin
Decal: Small Black EIE Logo in Valve Area
Hub Brand: DT Swiss 350 Disc Straight Pull 2021+
Front Axle: 12*100mm
Rear Axle: 12*142mm
Freehub Body: Shimano Microspline XTR
Spoke: Sapim CX-Ray
Nipple: Brass Black
Pokud někdo používáte silniční náboje Bitex na gravelu, sem tam zkontrolujte ořech. Můj popraskal kolem praporků a dle vyjádření technika při reklamaci tento náboj není pro gravel vhodný...
Tak já už je mám taky doma. Děkuji Tomášovi za pomoc s výběrem, i následným vyřešením vzniklé situace i přes silné záplavy v jeho městě.
taky moc díky @tomovi za rady a doporučení ;)
Zkušenosti jsou zatím velice pozitivní. Jezdí svižně, lehce, ale přitom jsou velice tuhé. Konfigurace standartní: dt350, sapim, 5cm vyska, tpu duše. Pokud uvažujete, tak neváhejte ;)
Znáte? Dalších 40 g dolů pro ultralight záplety. Průměr na koncích 1.8 mm místo 2 mm.
EIE má v nabídce.
https://www.bike24.com/p2598189.html
Akce "galuskový wave ráfek za cenu hliníku" - model mimo ofiko nabídku.
Ve fabrice mají volné 4 kusy ze zrušené objednávky.
SRG35T28W /SL /24H /UD
Výška 35/30 mm, 24 děr, vnější šířka 28 mm, SL verze.
Nabízejí jako totální výprodej 100 dolarů/kus včetně dopravy.
Platba jako obvykle, tedy Paypalem nebo Wise do EIE Carbon.
Záruka klasická týmová - 3 roky full crash replacement.
Zájemci pište do SZ nebo na mail.
V Číně tento týden zase dovolenkují, na objednávky zprostředkované přes mě do 10. října je dodatečná sleva 5 procent.
Udělá to pár stovek, ale i to potěší, pokud někdo zvažuje objednávku v těchto dnech.
Tak už i v EIE - příprava výroby :-)
Včera přišla kola od Toma. Vypadají skvěle, paintless jim vyloženě sluší, 1130 g je perfektní.
Velký dík Tome za ochotu, trpělivost a skvělou komunikaci.
2x ARG40TC30 Road Wheels
Version: UL: 380 ±15G (Only UD)
Hole Type: Without Rim Bead Hole (Tubeless Ready)
Finish: Paintless
Decal: Small Laser EIE Logo in Valve Area
Valve Kits: Add Valve Stem
Hub Brand: EIE Ceramic Straightpull
Spoke: Carbon Round Spokes
Nipple: Aluminium Black
Add 2 Spokes from each length
Malá prosbička na všechny budoucí zájemce o zprostředkování nákupu v EIE carbon za výhodnější cenu a s lepší zárukou.
Jako CZ support značky všem rád pomůžu, poradím, ale čekám serióznost i z druhé strany. Pokud mi zdejší uživatel na základě schválené, týden laděné konfigurace potvrdí objednávku a nechá si vygenerovat výrobní číslo pro platbu do EIE, stává se objednávka závaznou a ráfky jdou do výroby.
Platbu paypalem do EIE je pak nutno provést bez odkladů.
Platbu dva dny neprovést, objednávku nezrušit a pak argumentovat tím, že si to rozmyslel, protože kurz dolaru stoupl. Co na to říct? Poučení pro příště.
tvl..objednám a hned platím....:-)...už tri páry přes Toma:-)
Ahoj, měl by někdo zájem o 640km jeté záplety A29C30D28 / AM / bez děr, na nových DT350 a CX Ray ? cca 1400g set.
Uměl by někdo ověřit délku drátů pro asym. ráfek, než to objednám?
Vypocet z DT kalk. V priłoze. Naby obyc DT350 straightpull s CL, uz starsiho data.
Rafky: https://www.eiecarbon.com/…ls/ARG35TC30 s erd 569 asym.
Podle dt jsem upravil ±1mm a vychazi mi 28×284mm a 28×286mm, protoze liche delky nemaji.
Cetl jsem vasi diskuzi ve vlakne k eie karbonum a nejsem si jistej, jestli pro ten asym rafek tudelku upravuju spravne a jestli dat do rafku podlozky, pripadne jake? A jak to ovlivni dylku dratu? Rafky jsou klasicky s dirama na niple.
Nejsou to teda uplne kola od Toma :-)
Budu si nechávat vyříznout reflexní polepy na ráfky z černé fólie, nesmrtelné Oralite 5500. Bohužel reklamka stále má požadavek na minimální odebrané množství, protože tuhle fólii běžně nevedou a objednávají ji v nějaké dané minimální metráži, takže mi hromada samolepek zůstane. Pokud by měl někdo zájem, dejte vědět. Dle zkušeností z minula tipuju cenu na 40-50 Kč/ks.
Custom rims na novou domácí dvoustavbu Ican FL1.
Mají teď zrovna nějaké plnotučné obtisky, takže to vypadá docela plasticky :-)
ARG40TC30 UL satin.
Půjde na to DT 180 EXP, Sapim Super CX Ray a zatím tajná novinka od Tufa.
Karbonové dráty neriskuju vzhledem k pravidelnému leteckému transportu na Mallorku, na bocích vaku by nemusely přežít.
toje pro bezduse nebo s dusi?
Rám od Toma dorazil, takže mám zase co dělat ;)
Info pro majitele EIE nábojů - jsou kompatibilní s ořechy DT Swiss.