Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

Nejnovější články z kategorie Doplnky

Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
Doplňky pro zimní ježdění - cyklistika, celoroční sport PR článek

Doplňky pro zimní ježdění - cyklistika, celoroční sport

Zima už nemusí být výmluva. Funkční oblečení a doplňky do různých podmínek a terénu umožňují jezdit prakticky celoročně. Čím byste mohli doplnit svoji výbavu?
Bezpečně a ohleduplně i v horší viditelnosti PR článek

Bezpečně a ohleduplně i v horší viditelnosti

V zimě si moc denního světla neužijeme, zato večer přichází až příliš brzy. Aby nás ostatní při jízdě na kole viděli, a my si užili bezpečnou vyjížďku, potřebujeme mít správnou výbavu.
Tipy na drobné podzimní doplňky

Tipy na drobné podzimní doplňky

Podzimní ježdění má své nepopiratelné kouzlo. Nemusí to být jen slunečné dny s příjemnými teplotami, které vybízely k toulkám barevnými lesy, kdy listí křupalo pod koly a paprsky nízkého slunce čarovaly v korunách stromů. I nadcházející mlžná a sychravá rána a večery přinesou zas jinou romantiku.
Pořád nevíte, čím si na novou sezónu vyšperkovat kolo? Přinášíme pár tipů

Pořád nevíte, čím si na novou sezónu vyšperkovat kolo? Přinášíme pár tipů

Strávili jste zimní měsíce přemýšlením nad tím, čím si v nové cyklistické sezóně uděláte radost? Ještě jste se stále nerozhodli, jak si kolo doladíte, abyste si vyjížďky ještě více užili? Třeba vás inspiruje něco z našich tipů.
Můj rok s brzdami cantilever aneb čím míň to brzdí, tím víc to kvílí

Můj rok s brzdami cantilever aneb čím míň to brzdí, tím víc to kvílí

Když se mi loni podařilo definitivně sešrotovat silniční kolo, řešili jsme s přítelem, jak s co nejmenšími náklady pořídit nové. Vzhledem k tomu, že jsem spotřebovala rám, padla po zvážení všech dostupných možností volba na zakoupení samotného rámu s tím, že mi na něj přendá vše, co přendat půjde.
Zkušenosti s výměnou BOA utahování -  milé překvapení

Zkušenosti s výměnou BOA utahování - milé překvapení

Cyklistické tretry si prošly dlouholetým vývojem, než se na trhu místo zipů a klasického způsobu vázání objevila populární utahovací kolečka. Dnešní článek bude věnován právě vázání, respektive utahovacím kolečkům.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up