Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

Nejnovější články z kategorie Svetla

Test světel KLS: kolik lumenů je potřeba?

Test světel KLS: kolik lumenů je potřeba?

Dny se krátí, ale chuť jezdit je pořád. Je však potřeba to trošku vychytat a na cestu vidět. A taky být vidět. Co nás může zajímat při výběru světla nebo blikačky? Pár světel a rozdílů mezi nimi si ukážeme v tomto testu.
Světla - vidět a být viděn je základ bezpečnosti PR článek

Světla - vidět a být viděn je základ bezpečnosti

Jako přilba patří na hlavu, na kolo patří světla. Zvlášť tehdy, jezdíte-li po silnicích s provozem nebo v „městské džungli“. Potřebujete je? Můžete vybírat u nás.

Na kole do práce - vybavení a motivace

Na kole do práce - vybavení a motivace

Stávající vysoké ceny pohonných hmot a neradostný výhled do budoucna určitě mnoho zaměstnanců postaví před otázku, zda nezvolit místo auta na cesty do zaměstnání jiný dopravní prostředek.
Desatero ohleduplného cyklisty – chovejme se jako lidé

Desatero ohleduplného cyklisty – chovejme se jako lidé

Pro každého cyklistu je samozřejmostí něco jiného. Pro někoho helma, pro dalšího SPD pedály, pro jiného oholené nohy, pro mnohé třeba zastávka na pivo… Pro všechny by mělo být ale samozřejmostí se na silnicích chovat ohleduplně a dodržovat nejen pravidla silničního provozu, ale i jakousi etiketu.
Užitečné doplňky do 1000 Kč PR článek

Užitečné doplňky do 1000 Kč

Spousta praktických doplňků se dá pořídit i za sumu, která není nutně čtyřmístná, a i přesto v mnohém usnadní život nejednoho cyklisty. Nejinak tomu je i v případě níže popsaných doplňků, jejichž cena nepřesáhne 1000 Kč.
Test: Blikačky Kellys Animal - Svítí jako prase. A jako medvěd.

Test: Blikačky Kellys Animal - Svítí jako prase. A jako medvěd.

Uvažovali jste někdy nad tím, jaké to je vozit na kole prase či medvěda? Já nad tím taky neuvažoval, ale když se nad tím teď zamyslím, tak byste pro ostatní účastníky provozu byli nepřehlédnutelní.
Světla Ravemen - nevyplatí se kolem nich projít bez povšimnutí PR článek

Světla Ravemen - nevyplatí se kolem nich projít bez povšimnutí

Nastalo období brzkého stmívání, kdy se přední a zadní světlo stává nedílnou součásti kola každého cyklisty. Jedním v ČR ne úplně známým výrobcem cyklistického osvětlení je společnost Ravemen, kolem jejíchž světel by se však nevyplatilo projít jen tak bez povšimnutí.
Test: Blikačky Gaciron W08J-80 a W08-40A - blikající kostky

Test: Blikačky Gaciron W08J-80 a W08-40A - blikající kostky

S příchodem podzimu pomalu nastává období, kdy se kvůli krátícím se dnům stávají blikačky a světla nedílnou součástí našich kol. Na trhu je nepřeberné množství těchto nočních pomocníků a zorientovat se v nabídce není úplně jednoduché. V dnešním testu si představíme přední a zadní blikačku od výrobce Gaciron, které díky jejich tvaru poznáte na první pohled.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up