Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

Nejnovější články z kategorie Hra

Tip na výlet: Cyklista na D5 aneb Karlštejnské šachy

Tip na výlet: Cyklista na D5 aneb Karlštejnské šachy

Jestli se aspoň občas vyskytnete v oblasti mezi Prahou a Berounem, jistě už jste minimálně o jednu šachovou figurku zakopli. Snad ne tedy doslova, to by totiž pěkně bolelo. I ta nejmenší totiž měří přes dva metry a váží téměř půl tuny. Řeč je o tzv. Karlštejnských šachách, jejichž gigantické figurky (možná se uchytí termín „gigurky“?) zdobí skoro každou vesnici v tomto regionu. Pojďme se s nimi dnes seznámit! Je jich požehnaně, tak pojďme vyrazit, ať je stihneme navštívit všechny.
Fotohra aneb jak se bavit na kole

Fotohra aneb jak se bavit na kole

Člověk je tvor hravý. A k tomu ještě soutěživý, což lze pozorovat už na pískovištích, kde probíhají líté souboje o lepší bábovičku a tím - když se zadaří - i o Maruščinu upatlanou pusu. Jak - mnohdy k vlastní škodě - dospíváme, soutěživost nabývá často olbřímích rozměrů a hravost skomírá kdesi v koutku, přezíravě vykázána do příslušných mezí každodenním bojem o žvanec a přesvědčením o vlastní veledůležitosti.
Tady všude seděl... Sbírání čtverečků je návykové

Tady všude seděl... Sbírání čtverečků je návykové

Nejednoho cyklistu už napadlo, že by rád projel všechny silnice ve své zemi. Jenže co je ještě silnice, a co už ne? Navíc uvnitř větších měst je dopravní síť tak hustá, že projet všechny ulice by byl nadlidský výkon.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up