Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

Nejnovější články z kategorie Prilba

Co se může na začátku nové sezony hodit? PR článek

Co se může na začátku nové sezony hodit?

Zatímco životnost spousty komponentů a doplňků se dá měřit doslova na roky, jsou tady i takové, které zaslouží častější výměnu. A nutně to nemusí být jen komponenty či dopľnky úzce spjaté přímo s kolem. Mohou to být i například doplňky, které zvyšují komfort a bezpečnost jezdce samotného.
Test: KLS Outrage a KLS Sharp – novinky od značky Kellys

Test: KLS Outrage a KLS Sharp – novinky od značky Kellys

Kellys vyrábí mnoho příslušenství a doplňků na kolo, ale nejdůležitější je určitě přilba. Na test jsem dostal dvě nové přilby od značky Kellys – více gravity orientovanou Outrage a univerzální Sharp.
Ochrana jako priorita - pádu někdy nezabráníte, následky můžete zmírnit vždy PR článek

Ochrana jako priorita - pádu někdy nezabráníte, následky můžete zmírnit vždy

O tom, že cyklistika s sebou přináší nemalé riziko pádu, ví většina z nás své. Bohužel jsou okamžiky, ve kterých ani ti nejzkušenější cyklisté nedokážou pádu předejít. Existují však základní nebo spíš nutné doplňky, které mohou aspoň zmírnit následky.
Jak moc je důležité nosit helmu

Jak moc je důležité nosit helmu

Je nošení helmy při jízdě na kole vůbec k něčemu? Někdo si říká: „To není pro mě, vypadám v ní hloupě, nic se mi nestane, jedu jen kousek“. Dovolím si v následujících řádcích oponovat a přimět všechny zamyslet se nad možnými následky.
Test: GIRO Source MIPS – společník na traily

Test: GIRO Source MIPS – společník na traily

Silnice, štěrk, trail… Je jedno, jaký terén či povrch vede trajektorii našich kol. Na kole vždy jedině s helmou! Na hlavu se mi dostala přilba od výrobce GIRO, model Source MIPS. Víc už najdete níže.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up