Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

Nejnovější články z kategorie Tip

Ráno zima, odpoledne teplo? Co na sebe? PR článek

Ráno zima, odpoledne teplo? Co na sebe?

Jarní vyjížďky dokážou být pestré. Nejenže nabízí pozvolné probouzení přírody ze zimního spánku, naopak ale dokážou i potrápit, a to hlavně proměnlivým počasím. Nabízí se však spousta možností, jak se na jarní vyjížďku připravit. Jednou z nich jsou i vhodně zvolené doplňky.
Elektrokola od značky Lapierre 2022 PR článek

Elektrokola od značky Lapierre 2022

Když se řekne Dijon, asi každého jako první napadne ostrá hořčice. Ale pozor, nejen hořčice z tohoto města je ostrá. Stejně “ostrá” jsou i elektrokola místní značky Lapierre.
Giant 2022 - nejen nový Anthem nebo Revolt, myslelo se i na dámy PR článek

Giant 2022 - nejen nový Anthem nebo Revolt, myslelo se i na dámy

Občas v magazínu přineseme nějaké ty novinky od Giantu, ale přece jen si tady přehledně připomeňme, na co se v roce 2022 můžeme těšit.
Co se může na začátku nové sezony hodit? PR článek

Co se může na začátku nové sezony hodit?

Zatímco životnost spousty komponentů a doplňků se dá měřit doslova na roky, jsou tady i takové, které zaslouží častější výměnu. A nutně to nemusí být jen komponenty či dopľnky úzce spjaté přímo s kolem. Mohou to být i například doplňky, které zvyšují komfort a bezpečnost jezdce samotného.
Unboxing: Giant Reign 29” 2 - Maestro krotitel PR článek

Unboxing: Giant Reign 29” 2 - Maestro krotitel

Už více než deset let zaujímá model Reign svoji pevnou pozici v nabídce Giantu pro oblast enduro biků. Reign prošel řadou vývojových změn, ať už z pohledu kol, která pod sebou roztáčel či roztáčí, použitého materiálu, nebo samozřejmě i z pohledu geometrie.
Co si pro rok 2022 přichystalo slovenské CTM? PR článek

Co si pro rok 2022 přichystalo slovenské CTM?

V nabídce slovenského CTM si přijdou na své snad všichni, silničáři, příznivci horských kol, ale i fanoušci elektrické dopomoci nebo ti nejmenší. Nejinak tomu bude i v roce 2022.
Postavte se výzvám v roce 2022

Postavte se výzvám v roce 2022

Již brzy zase nastane chvíle, kdy budeme mít možnost poměřit síly nejen mezi sebou navzájem, ale “hlavně” i sami se sebou. Možností se nabízí spousta. Ať už jsou to seriály závodů, nebo jednotlivé závody s dlouholetou tradicí, tak i nově vznikající závody, jednorázové akce, nebo jen osobní výzvy. Pokud hledáte inspiraci, nebo si jen chcete připomenout některou z akcí, čtěte dál.
Desatero ohleduplného cyklisty – chovejme se jako lidé

Desatero ohleduplného cyklisty – chovejme se jako lidé

Pro každého cyklistu je samozřejmostí něco jiného. Pro někoho helma, pro dalšího SPD pedály, pro jiného oholené nohy, pro mnohé třeba zastávka na pivo… Pro všechny by mělo být ale samozřejmostí se na silnicích chovat ohleduplně a dodržovat nejen pravidla silničního provozu, ale i jakousi etiketu.
Užitečné doplňky do 1000 Kč PR článek

Užitečné doplňky do 1000 Kč

Spousta praktických doplňků se dá pořídit i za sumu, která není nutně čtyřmístná, a i přesto v mnohém usnadní život nejednoho cyklisty. Nejinak tomu je i v případě níže popsaných doplňků, jejichž cena nepřesáhne 1000 Kč.
Unboxing: Kellys Spider 80 29” - spolehlivý hliník dostupný pro každého PR článek

Unboxing: Kellys Spider 80 29” - spolehlivý hliník dostupný pro každého

Se slovenskou značkou Kellys se setkávám poměrně často, a to jak při běžných vyjížďkách, tak na sjezdových tratích a různých závodech. No a s touto značkou musíme nejen v poslední době počítat i v oblasti elektrokol.
Video: Co zkontrolovat po sezoně u fullu

Video: Co zkontrolovat po sezoně u fullu

Celoodpružené kolo dokáže zajistit obrovskou porci zábavy, na druhou stranu však vyžaduje o trochu více péče. V tomto videu najdete několik tipů, jak zkontrolovat celoodpružené kolo po sezoně, resp. na co si dát pozor.
Jak se připravit na MTB závod – od přihlášení po start

Jak se připravit na MTB závod – od přihlášení po start

Plánování a příprava na závod je poměrně složitý proces. Ten, kdo se chystá na svůj první závod nebo jich objede jen pár za sezónu, obvykle zapomene něco přibalit. To ho však může připravit o klid, dobrý pocit ze závodu nebo o lepší výsledek.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up